بهترین میوه خشک کن خانگی [ برندهای پرفروش 1402 ]

بهمن 16, 1399
بلاگ
بهترین مارک میوه خشک کن

میوه خشک کن چه مارکی خوبه ؟ میوه های خشک شده را می توان یکی از بهداشتی ترین و بهترین تنقلات ها به حساب آورد که خوردن آن ها در طول روز از مزایای بالایی هم برخوردار است ، من که خودم عاشق میوه خشک شده هستم و در طول تابستان که هوا گرم و آفتابی است سریع می روم تا میوه هایی که در خانه دارم و خشک کنم ، اما خب این کار کمی دشوار و سخته پس تصمیم گرفتم تا بهترین مارک میوه خشک کن را بخرم و بدین ترتیب با استفاده از آن بتوانم حتی در فصول سرد و بارونی هم میوه های زیادی را خشک کنم . اما خب اطلاعاتی از بهترین مارک دستگاه میوه خشک کن خانگی و این سوال در ذهنم به وجود آمد که بهترین میوه خشک کن خانگی چیست ؟

پس تصمیم گرفتم تا ابتدا بهترین مدل های دستگاه میوه خشک کن را بشناسم و سپس اقدام به خرید کنم. یکی از اصلی ترین دلایلی که تصمیم داشتم بهترین برند دستگاه میوه خشک کن را بخرم ، مدت زمان خشک کردن میوه های آن بود چرا که برخی از این دستگاه ها در مدت زمان طولانی و برخی در زمان کوتاه تری می توانند میوه ها را خشک کنند و من به دنبال دستگاهی بودم که در زمان کمتر و با مصرف برق کمتر میوه ها را خشک کند . توصیه می کنم دیگر مقالات راجع به مضرات دستگاه میوه خشک کن و درجه میوه خشک کن را مطالعه کنید .

زمان تخمینی مطالعه: 24 دقیقه

فهرست مطالب

بهترین مارک میوه خشک کن

راهنمای خرید میوه خشک کن خوب خانگی

پس از پاسخ به سوال بهترین میوه خشک کن خانگی چیست و یا میوه خشک کن چه مارکی خوبه می خواهیم نکات مهم در راهنمای خرید میوه خشک کن خانگی را بررسی کنیم . در این جا باید به این نکته توجه داشته باشید که انتخاب یک میوه خشک کن خوب همیشه به انتخاب یک برند خوب بستگی دارد ، شما باید سعی کنید با توجه به نیاز خود بهترین دستگاه میوه خشک کن را انتخاب و خریداری کنید .

1. نحوه توزیع گرما

یکی از مهمترین نکات در راهنمای خرید بهترین مارک میوه خشک کن توزیع مناسب گرما است چرا که میوه ها به واسطه گرما و حرارتی که میبینند خشک می شوند به همین دلیل لازم است گرما و حرارت به صورت کاملا یکنواخت در همه مناطق دستگاه توزیع گردد تا میوه ها و یا سبزی ها به خوبی خشک شوند . در رابطه با نحوه توزیع گرما در این جا باید به این نکته اشاره کنیم نحوه توزیع گرما در میوه خشک کن ها به دو صورت عمودی و یا افقی می باشد .

در جریان های عمودی ، منبع تولید حرارت در قسمت کف دستگاه قرار دارد و درب دستگاه در قسمت بالا است ، در کل این نوع مدل میوه خشک کن ها ابعاد جمع و جور تری دارند و نسبتا فضای کمتری را اشغال می کنند و البته که قیمت مناسب تری هم دارند .

در مدل میوه خشک کن هایی که جریان افقی دارد باید بیان کنیم که این مدل دستگاه ها منبع تولید گرما در بخش پشتی قرار دارد و قسمت درب آن در پلو می باشد . در این مدل دستگاه ها توزیع حرارت کاملا به شکل یکسان بوده است از این رو حتی برای خشک کردن گوشت نیز کاربردی می باشند . اما خوب مسئله این است که این نوع دستگاه ها ابعاد بزرگتری دارند ، در کل در ابعادهای گوناگونی تولید می شوند و نسبتا دارای قیمت گران تری هم می باشند .

2. بررسی گنجایش و تعداد طبقات

برای این نکته لازم است تا ابتدا ببینید که مصرف شما چگونه است ، در کل اگر مصرف میوه خشک شما بالا باشد و حتی در فصول سرد هم بخواهید میوه ها را خشک کنید ،این دستگاه را بخرید . اما اگر مصرف خیلی کمی دارید و به صورت هوسانه میوه خشک می کنید بهتر است از گرمای طبعی و یا میوه خشک کن های کوچک تر با گنجایش کمتر استفاده کنید . در این جا بهتر است قبل از خرید تعداد طبقات دستگاه و ظرفیت آن را بررسی کنید . در میوه خشک کن ها ، بسته به نوع جریان عمودی و یا افقی ، چیدمان طبقات داخل دستگاه با یکدیگر متفاوت می باشد . البته در جریان افقی هم همانند عمودی ، سینی ها بر روی یکدیگر قرار دارند اما حالتشان کشویی است و دیگر همانند مدل عمودی برای دسترسی به هر طبقه نیازی به جا به جایی سینی ها نمی باشد .

3. توان مصرفی بهترین برند میوه خشک کن

توان این نوع دستگاه ها معمولا بین 250 تا 1000 وات است ، البته باید این نکته را هم در نظر داشته باشید که هر اندازه توان دستگاهی بالاتر باشد ، دستگاه زودتر شروع به گرم شدن می کند و زودتر به حرارت مورد نیاز دست پیدا می کند ، در مقابل میوه ها بهتر و زودتر خشک می شوند اما خب انرژی برق بیشتری هم مصرف می کنند .

عده ای از افراد فکر می کنند که بهتره میوه خشک کنی با توان مصرفی پایین تر خریداری کنند تا در نتیجه برق کمتری مصرف شود اما خوب در مقابل مدت زمان بسیار بیشتری طول می کشد تا دستگا میوه ها را خشک کند پس عملا چندان تفاوت بزرگی در این بین وجود ندارد . در مدل میوه حشک کن های خانگی معمولا توان مصرفی دستگاه بین 100 تا 300 وات می باشد و در مقابل باید بدانید که میزان توان مصرفی بهترین مارک میوه خشک کن ارتباط مستقیمی با کارکرد المنت و موتور فن نیز دارد .

توان مصرفی بهترین دستگاه میوه خشک کن

4. تنظیمات دما و وجود ترموستات

وجود قابلیت تنظیمات دما کمک بسیار زیادی به مصرف کنندگان می کند که تا با توجه به میوه ها دمای متفاوتی را تنظیم کنند ، با این قابلیت دماهای متفاوتی را می توان برای انواع سبزیجات ها و میوه ها تنظیم کرد ، به عنوان مثال برای خشک کردن میوه های آبدار لازم است دستگاه را بر روی دما و حرارت بالا قرار دهید . حال برویم سراغ بررسی ترموستات ، در واقع ترموستات نقش بسیار مهمی در تنظیم درجه حرارت نیز دارد و باعث تنظیم و تثبیت دما نیز می شوند . دستگاه هایی که دارای ترموستات هستند دارای تنظیمات و کارایی بهتری هستند . در واقع ترموستات ها معمولا به دو صورت آنالوگ و دیجیتال می باشد که مدل های دیجیتالی آن ها دقیق تر انجام می شود .

5. سرو صدای دستگاه

درون میوه خشک کن ها فن هایی قرار دارد تا جریان هوای گرم را به طور یکنواخت توزیع کنند ، پس با وجود این فن ها عجیب نیست که این نوع دستگاه ها کمی با سر و صدا هستند . اما صدای فن آن ها متفاوت است اگر فکر می کنید که سرو صدا ممکن است شما را اذیت کند به سراغ مدل هایی بروید که سرو صدای کمتری دارند . در میان میوه خشک کن ها مدل های جریان افقی سرو صدای بیشتری دارند .

6. بررسی تایمر بهترین میوه خشک کن خانگی

با وجود تایمر شما می توانید میوه خشک کن خود را بر روی ساعات کم مصرف شبانه روز نیز روشن کنید تا خودشان به صورت خودکار روشن و پس از اتمام کار خاموش شوند. میدانید که فرایند خشک شدن میوه ها معمولا چندین ساعت طول میکشد ، به همین دلیلی این احتمال نیز وجود دارد که پس از گذشت چند ساعت فراموش کنید دستگاه را خاموش کنی ، پس اگر آدم فراموش کاری هستید توصیه می کنم حتما مطلب دستگاهی با قابلیت تایمر نیز خریداری کنید و در اتمام کار صدای هشدار از دستگاه شنیده می شود و بدین ترتیب مصرف کننده را متوجه اتمام کارش می کند .

7. بهترین میوه خشک کن خانگی

در هنگام خرید میوه خشک کن ها خیلی از افراد این سوال که بهترین مارک میوه خشک کن خانگی چیست را از ما میپرسند به همین دلیل نکته مهمی است که قبل از خرید میوه خشک کن ابتدا بهترین مارک ان را بررسی کنید . از جمله از مارک خوبی که بهترین میوه خشک کن خانگی را تولید می کنند می توان به برند هایی چون کنوود ، فوما ، گوسونیک ، دسینی ، فلر و.. نیز اشاره کرد .

وجود تایمر بهترین میوه خشک کن خانگی

بهترین مارک میوه خشک کن خانگی کدام است ؟

در پاسخ به سوال بهترین مارک میوه خشک کن چیست ، در اینجا قصد داریم تا چند تا از بهترین مارک دستگاه میوه خشک کن خانگی را به شما معرفی کنیم .

بهترین میوه خشک کن مایر (maier)

مایر نام یک برند آلمانی است که انواع محصولات برقی آشپزخانه ها را روانه بازار می کند . برند مایر با توجه به محصولات متنوع و با کیفیت بالایی که تولید می کنند و انواع محصولات خود را با گارانتی یک ساله به دست مردم می رساند و می تواند یکی از بهترین برند میوه خشک کن در بازار شمرده شود. مایر را می توان یکی از بهترین مارک دستگاه میوه خشک کن خانگی نیز اشاره کرد.

بهترین دستگاه میوه و سبزی خشک کن مایر مدل MR-3939

یکی از ویژگی های خوبی که این نوع بهترین میوه خشک کن خانگی مایر دارد این است که قابلیت شست و شوی لوازم جانبی در ماشین ظرف شویی را فراهم آورده است و دارای پایه های ضد لغزش است . این نوع میوه خشک کن تقریبا می توان گفت حدود 3 کیلوگرم وزن دارد و دارای توان 240 وات است . این مدل دستگاه شامل 5 عدد سینی است که از جنس پلاستیک با کیفیت ساخته شده اند و قابلیت خشک کردن میوه و سبزی را دارد .

میوه و سبزی خشک کن مایر مدل MR-3939

بهترین دستگاه میوه خشک کن سایا (Saya)

سایا را می توان یک از زیرمجموعه های هلدینگ محصولات لوازم خانگی پارس خزر دانست که انواع ل,ازم خانگی کوچک برقی را روانه بازار می کند و به خصوص محصولات خود را همراه با گارانتی و ضمانت به فروش می رساند البته خدمات پس از فروش آن را هم نباید نادیده گرفت. قطعا در پاسخ به سوال بهترین میوه خشک کن خانگی چیست نام برند سایا و پارس خزر را باید ذکر کرد .

بهترین میوه و سبزی خشک کن سایا مدل GP-102

یکی از بهترین میوه خشک کن های ایرانی که وجود دارد متعلق به برند سایا و یا پارس خزر می باشد . این مدل میوه خشک کن می تواند انواع خوراکی ها را خشک کند که دارای 5 عدد سینی است و از جنس پلاستیک مشبک شده است ، از آن می توان برای خشک کردن سبزیجات هم استفاده کرد و حتی می توان انواع گل ها را درون این نوع دستگاه برای تزیینات خشک کرد .

شما می توانید طبقات دستگاه را خود تنظیم کنید ، توان این دستگاه 250وات است و سیم آن حدود یک متر است و متاسفانه از امکانات تنظیمات دما و تایمر برخوردار نمی باشد و هوای گرم به صورت دورانی در دستگاه جریان دارد . سایا یکی از بهترین مارک دستگاه میوه خشک کن خانگی به شمار می رود .

میوه و سبزی خشک کن سایا مدل GP-102

کیفیت میوه خشک کن پارس خزر چطوره ؟

در رابطه با میوه خشک کن برند پارس خزر باید بیان کنیم که محصولی که از برند سایا معرفی کردیم همان برند پارس خزر می باشد ، در حقیقت برند سایا یکی از برند های زیر مجموعه پارس خزر می باشد که بیشتر در زمینه ی تولید انواع لوازم خانگی برقی کوچک تر نیز فعالیت می کند . کیفیت محصولات برند سایا همانند همان محصولات برند پارس خزر می باشد که بسیار کیفیت خوبی دارند و تنها با اسم دیگری روانه بازار شده اند .

در مورد کیفیت آن ها باید بیان کنیم که پارس خزر یکی از برترین مارک های لوازم خانگی می باشد که در زمینه ی تولید انواع محصولات خانگی برقی نیز فعالیت می کند و جزو برترین مارک در خاورمیانه شمرده می شود که محبوبیت بسیار بالایی را به دست آورده است و با وجود ایرانی بودن اما محصولاتش از کیفیت فوق العاده ای برخوردار هستند و از همه مهم تر قیمت مناسبی هم دارند و جزو بهترین مارک میوه خشک کن در بازار شمرده می شود .

بهترین میوه خشک کن کیپ (Keep)

کمپانی کیپ را میتوان یکی از بهترین برند میوه خشک کن معرفی کرد که تولید کننده انواع لوازم خانگی با کیفیت در بازار است ، این برند در کره جنوبی تاسیس شده است و همیشه در تلاش بوده است تا بهترین محصولات را با بهترین و با کیفیت ترین مواد اولیه روانه بازار کنند . برند کیپ را می توان یکی از بهترین برند میوه خشک کن خانگی اشاره کرد .

بهترین دستگاه میوه خشک کن کیپ مدل KD-1001KR

این مدل میوه خشک کن از آن مدل دستگاه هایی است ک می توان قطعات جانبی آن را درون ماشین ظرفشویی شست . حدود 4 کیلوگرم وزن دارد , توان مصرفی آن معادل 600 وات نیز می باشد و از طراحی بسیار زیبایی برخوردار است . این نوع میوه خشک کن همراه با گارانتی 12 ماهه به فروش می رسد و دارای تنظیمات دما از 40 درجه تا 70 درجه است ، همجنین قابلیت تنظیمات زمان تا 48 ساعت را فراهم آورده است .

میوه خشک کن کیپ مدل KD-1001KR

بهترین دستگاه میوه خشک کن فوما (Fuma)

فوما نام یک برند ژاپنی است ، این برند در زمینه تولید محصولات لوازم خانگی متنوع فعالیت می کند و یکی از برترین برند های جهان شناخته می شود . در پاسخ به سوال بهترین میوه خشک کن خانگی چیست برند فوما را می توان یکی از بهترین مارک میوه خشک کن خانگی در بازار دانست .

میوه خشک کن فوما مدل FU-731

جنس بدنه این نوع میوه خشک کن از برند فوما از پلاستیک با کیفیت ساخته شده است و همچنین دارای پایه های ضد لرزش است و توان مصرفی آن حدود 250 وات است ، علاوه بر این حدود 2 کیلوگرم وزن دارد . به گفته کاربران از سرو صدای کمی برخوردار است و تنظیمات مشخصی دارد و استفاده از آن راحت و ساده می باشد .

قیمت میوه خشک کن فوما چقدر است ؟

در رابطه با قیمت میوه خشک کن های فوما باید بیان کنیم که این نوع مدل میوه خشک کن فوما حدودا در رنج قیمت 2 میلیون تومان تا 2 میلیون و 500 هزار تومان می باشد ، البته باید این نکته را هم بیان کنیم که قیمت این دستگاه در زمان آذر ماه 1402 بیان شده است و ممکن است در آینده قیمت این دستگاه ها نیز تغییر پیدا کند، پس به صورت دقیق نمی توان گفت که قیمت این دستگاه چقدر است .

میوه خشک کن فوما مدل FU-731

بهترین میوه خشک کن مکسی (Mexxi)

برند مکسی در سال 1391 فعالیت حرفه ای خود را در زمینه تولید لوازم خانگی شروع کرده است البته این برند در زمینه طراحی محصولات لوازم خانگی هم فعالیت می کند هدف اصلی او نشان دادن سلیقه ایرانی به جهانیان است . در پاسخ به سوال میوه خشک کن چه مارکی خوبه می توانیم برند مکسی را معرفی کنیم .

بهترین دستگاه میوه خشک کن مکسی مدل FR

این مدل میوه خشک کن از بهترین برند میوه خشک کن مکسی که تصویر آن را در ادامه می توانید مشاهده کنید ، بدنه آن از پلاستیک مقاوم ساخته شده است و دارای پایه های ضد لغزش است . با توجه به وزن دو کیلوگرمی که دارد میتوان گفت که نسبت به دیگر میوه خشک کن ها از وزن مناسبی برخوردار است و دارای توان 350 وات نیز است .

این مدل میوه خشک کن مکسی دارای 5 طبقه است و این امکان را در اختیار کاربر قرار می دهد تا بتواند چند نوع میوه را در یک زمان خشک کرد . مکسی را می توان یکی از بهترین مارک دستگاه میوه خشک کن خانگی بشمار آورد .

میوه خشک کن مکسی مدل FR

بهترین میوه خشک کن متئو (matheo)

بهترین میوه خشک کن خانگی چیست ؟ در پاسخ به این سوال برند متئو را بررسی می کنیم . متئو در سال 2009 در کشور آلمان تاسیس شده است ، بنابراین می توان این گونه برداشت کرد که متئو ساخت کشور آلمان می باشد که بهترین محصولات خانگی برقی را با برترین متریال های موجود در بازار تولید و عرضه می کند .

بهترین میوه خشک کن متئو مدل MFD 30

این مدل میوه خشک کن از برند متئو قابلیت تنظیم حرارت از 40 درجه تا 70 درجه را دارا می باشد و با توجه به اندازه گیری صدای آن می توان گفت که صدای آن حدود 65 دسی بل اندازه گیری شده است و دارای 5 طبق است ، وزن این محصول تقریبا نزدیک به دو کیلوگرم است و از طراحی بسیار شیک و زیبایی برخوردار است .

میوه خشک کن متئو مدل MFD 30

بهترین دستگاه میوه خشک کن فلر (Feller)

قطعا بیشتر افراد برند معروف و پر طرفدار فلر را می شناسند . فلر برندی است که در سال 1994 در کشور آلمان تاسیس شده است و از همان زمان در تلاش بوده است تا مناسب ترین محصولات خانگی برقی را روانه بازار کند ، علاوه بر این موارد محصولات برند فلر همراه با گارانتی و ضمانت به فروش می رسند . فلر را می توان یکی از بهترین برند میوه خشک کن در بازار دانست .

بهترین میوه خشک کن فلر مدل FD 500

این نوع میوه شک کن فلر حدود 3.2 کیلوگرم وزن دارد و از توان 500 وات نیز برخوردار است . این محصول دارای 5 طبقه است و لوازم جانبی و قطعات آن قابلیت شست وشوی در ماشین ظرفشویی را فراهم آورده اند . امکان تنظیم درجه دمایی از 35 درجه تا 70 درجه برای این محصول وجود دارد ، از دیگر ویژگی های این نوع میوه خشک کن می توان به تایمر 6 عدد ظرف درب دار ، سینی مخصوص لواشک و … اشاره کرد .

بهترین مارک میوه خشک کن

بهترین میوه خشک کن گوسونیک (GOSONIC)

گوسونیک یکی از بهترین برند های ترکیه ای است که در سال 1979 تاسیس شده است ، این برند را می توان یکی از بهترین برند های خاورمیانه دانست که در بازار لوازم خانگی طرفداران بسیاری را سمت خود کشانده است . در پاسخ به سوال بهترین میوه خشک کن خانگی چیست ، پیشنهاد می کنم میوه خشک کن های گوسونیک را بررسی کنید .

بهترین دستگاه میوه و سبزی خشک کن گوسونیک مدل GFD-513

این نوع میوه خشک کن گوسونیک را می توان بهترین میوه خشک کن ان دانست که از توان 400 وات برخوردار است و در کنار آن وزن بسیار کمی دارد و وزن آن حدود یک کیلوگرم می باشد . بدنه این محصول از پلاستیکی مقاوم و با کیفیت ساخته شده است و دارای محفظه ای برای جمع آوری سیم برق متصل به آن ، علاوه بر آن قابلیت شست و شوی اقلام ان در ماشین ظرفشویی وجود دارد .

میوه خشک کن بوش

یکی از بهترین مارک میوه خشک کن که در این جا میخواهیم به بررسی آن نیز بپردازیم ، برند بوش می باشد ، بوش یک برند محبوب تولید کننده لوازم خانگی می باشد که در سال 1886 نیز تاسیس شده است . بوش یک برند آلمانی می باشد که از برترین متریال و مواد اولیه برای تولید محصولات خود نیز استفاده می کند .

میوه خشک کن بوش BOSCH

در بین معرفی بهترین میوه خشک کن خانگی در بازار برند بوش یکی از بهترین مارک هایی است که باید به آن اشاره کنیم . میوه خشک کن بوش دارای 5 طبقه بوده است و توان مصرفی آن ها معمولا برابر با 430 وات بوده است که می توان گفت که قدرت تقریبا بالایی دارد ، از دیگر قابلیت های این دستگاه می توان به قابلیت تنظیم دما نیز اشاره کرد . همچنین این دستگاه مجهز به فن حرارتی می باشد که باعث یم شود تا حرارت به شکل یکنواخت پخش شود و میوه ها به خوبی خشک شوند ، در کل از کیفیت بالایی برخوردار می باشد .

پرفروش ترین میوه خشک کن دسینی کدام است؟

از بین انواع پرفروش ترین مدل میوه خشک کن های برند دسینی می توان به میوه خشک کن دسینی مدل 2000 نیز اشاره کرد . این دستگاه تقریبا توان مصرفی به اندازه 400 وات دارد و جنس بدنه آن ها از پلاستیک با کیفیت نیز ساخته شده است و همچنین امکان شست و شوی لوازم جانبی درون ماشین ظرفشویی نیز وجود دارد . نظرات متفاوتی در مورد این نوع میوه خشک کن دسینی نیز وجود دارد و بیشتر افراد از خرید این مدل میوه خشک کن رضایت داشته اند ، این محصول را به دیگر افراد نیز معرفی می کنند . برند دسینی را می توان یکی از بهترین برند میوه خشک کن در بازار معرفی کرد .

مدت زمان خشک شدن میوه در میوه خشک کن

یکی از پر تکرار ترین سوالات افراد در حین استفاده از میوه خشک کن ها ، بررسی مدت زمان خشک شدن میوه ها در این دستگاه می باشد . در این جا باید بیان کنیم که در حقیقت دمای لازم برای خشک شدن میوه های خوراکی چون 46 تا 80 درجه سانتی گراد است و مدت زمان ان هم تقریبا 20 تا 25 دقیقه می باشد ، با این میزان دما میوه های به طور کامل خشک می شوند و همچنین مواد مغذی و ویتامین های آن ها هم حفظ می شوند .

مصرف برق میوه خشک کن چقدر است ؟

عده زیادی از افراد در حین خرید میوه خشک کن به دلیل ان که فکر می کنند این میوه خشک کن ها مصرف برق بالایی دارند ، از خرید آن نیز اجتناب می کنند . خشک شدن میوه ها در میوه خشک کن ها چون یک عمل طولانی است کمی انرژی برق بیشتری مصرف می کنند . اما خوب این نکته را هم در نظر داشته باشید که با استفاده از این دستگاه می توانید حجم خوبی از میوه ها را خشک کنید . قبل از هرچیزی در این جا باید این نکته را بیان کنیم که هر اندازه ابعاد و حجم دستگاه بزرگ تر باشد مصرف برق آن هم بیشتر خواهد بود .

دستگاه های میوه خشک کن در دو مدل خانگی و صنعتی نیز تولید می شوند که دارای مدل های تک فاز و سه فاز می باشند ، مدل های تک فاز حدودا 10 آمپر برق مصرف می کند و مدل های سه فاز حدودا 7 آمپر برق مصرف می کنند .

مضرات دستگاه میوه خشک کن

خشک کردن میوه ها همراه با حفظ مواد مغذی آنها در بهترین میوه خشک کن خانگی یکی از بهترین راه های مصرف میوه ها می باشد . در رابطه با مضرات میوه خشک کن ها باید بیان کنیم که عیب آن ها بیشتر در نحوه برش و خشک کردن آن ها می باشد . شما باید حتما میوه ها را در اندازه هیا مناسب و با ضخامت متناسب نیز برش بزنید و درون میوه خشک کن قرار دهید وگرنه این امکان وجود دارد که قیمتی از میوه ها حتی پس از خشک شدن نیز حالت آبدار داشته باشد .

یکی دیگر از معایب آن ها ، زمان طولانی خشک شدن میوه ها می باشد . که می تواند این مدت زمان برای افراد کمی آزار دهنده باشد و البته عده ای از افراد هم در مورد مصرف برق بالای این دستگاه شکایت داشتند .دقت داشته باشد که اگر میوه خشک کنی خوبی از بهترین مارک را خریداری کنید دیگر مشکلات مصرف برق را نخواهید داشت .

میوه و سبزی خشک کن سایا مدل GP 103

.ابعاد : ۱۸۰ × ۲۹۰ × ۲۹۰ سانتی‌متر

.با امکان شست ‌و ‌شوی آسان سینی ‌های خشک‌ کن

.توان : ۲۵۰ وات

.جنس بدنه : پلاستیک

میوه و سبزی خشک کن سایا مدل GP-102

.ابعاد : 17*17*29 سانتی متر

.دارای سیستم عبور هوای گرم 

.مناسب برای خشک کردن خوراکی‌ها، سبزی‌های معطر، میوه‌ها و حتی گل‌های تزئینی

.جنس بدنه : پلاستیک

میوه خشک کن متئو مدل MFD 30

.ابعاد : ۱۷.۵ × ۲۴ × ۲۶.۴ سانتی‌متر

.تعداد طبقات : 5 طبقه

.جنس سینی‌ ها: پلاستیکی

.جنس بدنه : پلاستیک

میوه خشک کن رومانتیک هوم مدل DFF33

.ابعاد : ۱۹×۲۶×۳۴ سانتی‌متر

.وزن : 2.5 کیلوگرم

.قابلیت شست‌وشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی

.طول سیم : ۹۵ سانتی متر

میوه خشک کن مایر مدل MR-2929

.ابعاد : 25*25*33 سانتی متر

.وزن : ۲.۸۰۰ کیلو گرم

.توان : ۴۰۰ وات

.جنس بدنه : پلاستیک

میوه خشک کن دسینی مدل ۲۰۰۰

.ابعاد : 29*29*24 سانتی متر

.طول سیم : نیم متر

.توان : ۴۰۰ وات

.جنس بدنه : پلاستیک

میوه خشک کن دسینی مدل 1000

.ابعاد : 30*29*24 سانتی متر

.طول سیم :  سانتی متر

.توان : ۴۰۰ وات

.جنس بدنه : پلاستیک

میوه خشک کن مکسی مدل FR

.ابعاد : 38*38*30 سانتی متر

.5 طبقه سینی قرار گیری میوه 

.قابلیت شستشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی

.توان : ۳۵۰ وات

میوه خشک کن مکسی مدل Colection

.ابعاد : 36*36*30 سانتی متر

.توان : ۳۵۰ وات

.جنس بدنه : پلاستیک

.تعداد طبقات : 5 طبقه

میوه خشک کن مدل پروفی کوک کد PC-DR 1116

.ابعاد : 34*26*26 سانتی متر

.قابلیت نمایش دما بر اساس درجه فارنهایت و البته درجه سلسیوس

.مجهز به تایمر الکترونیکی با قابلیت تنظیم بین ۱ تا ۴۸ ساعت

.دارای ۴ طبقه از جنس پلاستیک فشرده شفاف

سوالات متداول

میوه خشک کن مکسی ساخت کجاست ؟ میوه خشک کن مکسی خوبه ؟

در پاسخ به سوال میوه خشک کن مکسی ساخت کجاست و یا میوه خشک کن مکسی خوبه یا نه باید بیان کنیم که مکسی یک برند ایرانی می باشد که میوه خشک کن های آن هم ساخت ایران می باشد . برای اطلاعات بیشتر توصیه می کنم مطلب مارک مکسی خوبه را مطالعه کنید ، میوه خشک کن های مکسی از کیفیت بالایی برخوردار بوده اند .

میوه خشک کن دسینی خوبه ؟

برای آن که بدانید محصولی که می خواهید بخرید خوبه یا نه توصیه ما این است که نظرات مصرف کنندگان و خریداران محصول را بررسی کنید و ببینید که محصول مورد پسند ان ها بوده است یا نه که در این جا در پاسخ به سوال میوه خشک کن دسینی خوبه یا نه هم توصیه می کنم همین کار را انجام دهید .

بهترین برند میوه خشک کن در بازار کدام است ؟

از بهترین مارک های میوه خشک کن می توان به برند های فلر ، فوما ، متئو ، گوسونیک ، کیپ ، سایا و … اشاره کرد .

میوه خشک کن سایا بخرم یا فلر ؟

بین این دو مدل برند نمی توان واضح بیان کرد که کدام یک بهتر است بلکه لازم است تا بهترین مدل های هر کدام را بررسی کنیم و طبق نیاز و انتظار خودمان بهترین برند میوه خشک کن را خریداری کنیم .

بهترین برند دستگاه میوه خشک کن ایرانی چیست ؟

از بهترین برند های ایرانی که برترین میوه خشک کن ها را تولید می کنند می توان به برند های پارس خزر ، سایا و … اشاره کرد که در ادامه پرفروش ترین میوه خشک کن های آن ها را بررسی کرده ایم .

4.4/5 - (47 امتیاز)
پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

2 دیدگاه در “بهترین میوه خشک کن خانگی [ برندهای پرفروش 1402 ]

  1. جلال انصاری گفت:

    چرا خشک کن مدل درای زیرو رو نذاشتین؟

    1. abolfazl گفت:

      با سلام در این مقاله به بررسی معروف ترین و بهترین خشک کن های موجود در بازار پرداختم و آن ها را برای خرید بررسی کردیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *