مصرف برق شوفاژ برقی [مزایا و معایب شوفاژ برقی یا رادیاتور ]

فروردین 15, 1400
بلاگ
مصرف برق شوفاژ برقی چقدر است

مصرف برق شوفاژ برقی چقدره ؟ مصرف برقی بخاری برقی چقدر است ؟ مزایا و معایب شوفاژ برقی چگونه است ؟ و.. امروزه در بیشتر خانه ها از سیستم های متفاوتی برای گرم کردن منزل استفاده می شود ، یکی از این سیستم ها رادیاتور برقی ها می باشد ، این نوع سیستم گرمایشی مزایا و معایب دارد که در این مطالب می خواهیم ویژگی ها و مزایا و معایب رادیاتور برقی ها را بررسی کنیم ، یکی از سوالات بیشماری که از ما پرسیده می شود در رابطه با خرید شوفاژ برقی ها می باشد که اکثرا می خواهند از این موضوع مطلع شوند که مصرف برق بخاری برقی شوفاژی چقدر است ؟ ، البته یکی دیگر از سوالات پر تکرار درباره بهترین برند ها بود که در مقاله بهترین مارک شوفاژ برقی و قیمت بخاری برقی برای سالن بزرگ آن ها را بررسی کردیم .

شوفاژ برقی ها را اکثرا با نام رادیاتور برقی می شناسند و مصرف برق آن ها به عوامل مختلفی بستگی دارد که در این جا ما این عوامل را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد . استفاده از رادیاتور برقی ها را می توان یکی از راه های سریع و آسان در گرم کردن فضای یک ساختمان دانست به خصوص که اگر فضای اتاق چندان بزرگ نباشد بخاری برقی شوفاژی بسیار کارآمد هستند .

زمان تقریبی مطالعه: 13 دقیقه

مصرف برق شوفاژ برقی چقدر است

مصرف برق شوفاژ برقی چقدر است ؟

مصرف برق شوفاژ برقی چقدر است ؟ یکی از معایب شوفاژ برقی ها و یا معایب رادیاتور برقی ، مصرف برق شوفاژ برقی ها می باشد که معمولا بالاست و قطعا هرکسی که قصد خرید شوفاژ برقی را دارد دلش می خواهد بداند که مصرف برق آن چقدر است ، به همین دلیل برای گرم کردن فضای خانه های بزرگ زیاد مناسب نیستند . معمولا شوفاژ برقی ها دارای 5 تا 15 پره هستند و توان مصرفی آن ها حدود 900 تا 2000 وات می باشد ، به صورت میانگین می توان بیان کرد که این رادیاتور برقی ها مصرفی بین 20 تا 30 کیلو وات در ساعت دارند که با توجه به این میزان می توان گفت افزایش چشمگیری در میزان هزینه های برق دارند .

اما اگر فکر میکنید که از شوفاژ برقی ها تنها در چند ساعت استفاده می کنید و یا این که به صورت کوتاه مدت قرار است از آن ها استفاده کنید گزینه خوبی خواهند بود . اما با توجه به این شرایط استفاده مداوم از این سیستم در طول شبانه روز در فصول سرد زیاد کاربردی نخواهد بود .

مزایا و معایب شوفاژ برقی یا رادیاتور برقی

همانطور که میدانید امروزه در بازار وسیله های گرمایشی متنوعی نیز وجود دارند که هر کدام از آن ها دارای مزایا و معایب گوناگونی نیز می باشند ، بعد از پاسخ به سوال مصرف برق شوفاژ برقی چقدر است لازمه تا در قسمت مزایا و معایب شوفاژ برقی و یا مزایا و معایب رادیاتور برقی ها به دیگر مزایا و معایب آن ها نیز اشاره کنیم ، در ابتدا چون در مورد معایب آن ها کنجکاوی های بیشتری وجود داشت به بررسی معایب میپردازیم و سپس به سراغ بررسی مزایا نیز خواهیم رفت .

معایب رادیاتور برقی ها چیست ؟

سر و صدای شوفاژ برقی ها

برخی از مدل بخاری برقی شوفاژی که در بازار وجود دارند به هنگام روشن بودن دارای سر و صداهایی نیز هستند . البته این سر و صداها بیشتر مربوط به زمانی است که سیستم انرژی الکتریکی دریافت می کند ، در این هنگام توصیه میکنیم تا بدون نصب سیستم مرکزی از رادیاتور برقی ها استفاده ای نکنید ، مدل شوفاژ هایی که با جریان آب گرم می شوند مناسب تر هستند.

مزایا و معایب شوفاژ برقی ها

تولید نکردن رطوبت

پس از پاسخ به سوال مصرف برق شوفاژ برقی چقدر است در بررسی مقاله مزایا و معایب رادیاتور برقی ها به سراغ بررسی یکی دیگر از معایب شوفاژ برقی ها می رویم . یکی از معایب رادیاتور برقی ها تولید رطوبت کم می باشد به همین دلیل محیط هایی که دارای رادیاتور برقی هستند محیط هایی گرم و خشک و بدون رطوبت هستند .

نیاز بودن به سیستم الکتریکی پر قدرت

اگر برای گرم کردن فضای ساختمان تنها از بخاری برقی شوفاژی استفاده می کنید توصیه ما این است که باید از سیستم الکتریکی پر قدرتی نیز استفاده شود که در این حالت نیاز است تا سیسم کشی رادیاتور برقی ها به صورت جداگانه انجام شود و برای نصب آن ها هم نیاز به یک متخصص لوله کشی حرفه ای است.

داشتن عایق کار برای شوفاژ برقی

در ادامه بررسی مزایا و معایب شوفاژ برقی ها لازم است تا به عایق حرارتی هم اشاره کنیم .برای آن که شوفاژ برقی ها برق زیادی را مصرف نکنند و از به هدر رفتن انرژی نیز جلوگیری شود در این حالت نیاز است تا از یک عایق کاری استفاده شود پس در زمان خرید شوفاژ برقی ها این عامل را فراموش نکنید .

این عامل می تواند تاثیر مهمی در هزینه های برق ماهیانه داشته باشد و به گونه ای باعث می شود تا بخاری برقی شوفاژی میزان برق کمتری را مصرف کند . در حقیقت در زمان استفاده از رادیاتور برقی ها لازم است تا استاندارد های عایق کاری ساختمان به خوبی رعایت شده باشد و همچنین برای نصب شوفاژ برقی ها بهتر است تا سیم کشی ساختمان به صورت مدرن باشد و با عملکرد شوفاژ برقی ها مطابقت لازم را داشته باشد .

مزایا و معایب شوفاژ برقی ها

امنیت شوفاژ برقی ها

مسئله مهم دیگری که بعد از دانستن پاسخ سوال مصرف برق شوفاژ برقی چقدر است باید بررسی شود در رابطه با امنیت شوفاژ برقی ها می باشد . همانند دیگر محصولات سرمایشی و گرمایشی که امنیت این دستگاه ها مورد توجه قرار دارد در رابطه با شوفاژ برقی ها هم به همین گونه است ، برای بخاری برقی شوفاژی سیم کشی برقی باید به درستی انجام شود چرا که نادرست بودن آن می تواند خطرات احتمالی ناشی از برق گرفتگی را افزایش دهد و حتی در مواردی ممکن است سطح بیرونی شوفاژ برقی ها به حدی داغ شود که منجر به سوختگی شود.

مزایا رادیاتور برقی ها

پس از بررسی معایب رادیاتور برقی ها و مصرف برق شوفاژ برقی حال در این قسمت از مقاله مزایا و معایب شوفاژ برقی ها و مزایا ومعایب رادیاتور برقی ها قصد داریم تا انواع مزایای آن ها را بررسی کنیم و آن ها را بشناسیم .

1. در رابطه با مزایای شوفاژ برقی ها باید بیان کنیم که روغنی که درون دستگاه قرار دارد به صورت دائمی بوده و نیازی به تعویض آن در مدت زمانهای معین نمی باشد.

2. یکی دیگر از مزیت هایی که رادیاتور برقی ها دارند سازگاری بالای آن ها با محیط زیست و طبیعت می باشد .

3. این نوع سیستم گرمایشی گاز گلخانه ای کمی تولید می کند و از این نظر برای محیط زیست بسیار مفید بوده اند .

4. این نوع سیستم گرمایشی به صورت چند پره هستند که شما می توانید مطابق با فضای ساختمان بخاری برقی شوفاژی با تعداد پره های متناسب را انتخاب کنید .

5. در بررسی مزایا و معایب رادیاتور برقی ها باید بگوییم که هر اندازه که تعداد پره های شوفاژ برقی بیشتر باشد بهتر می تواند فضا را گرم کند .

6. سرویس رادیاتور برقی ها کار آسانی بوده و در کل نگهداری از آن ها چندان مشکل ساز نمی باشد .

7. نصب و کار با شوفاژ برقی ها اصلا پیچیده نمی باشد و تنها به همانند هر وسیله برقی دیگری دارای سیمی هستند که باید به پریز اتصال شود .

8. رادیاتور برقی ها دارای قابلیت جا به جایی می باشند و استفاده از آن ها برخلاف بخاری های گازی راحت تر است .

9. یکی از مزایا رادیاتور برقی ها کم جا گیر بودن آن هاست . برای نگهداری از شوفاژ برقی ها لازم نیست تا فضای بزرگی را برای آن ها در نظر داشته باشید.

10. رادیاتور برقی ها در مدت زمان کوتاهی به سرعت گرم می شوند .

مزایای شوفاژ برقی ها

قیمت شوفاژ برقی چقدره ؟

معمولا رادیاتور برقی ها دارای قیمت های متنوعی هستند و همچنین هر یک از این رادیاتور برقی ها در مدل های گوناگون و با ابعاد و سایز مختلف در بازار وجود دارد به همین ترتیب قیمت شوفاژ برقی ها با یکدیگر متفاوت می باشد . به عنوان مثال در بازار مدل شوفاژ برقی با قیمت زیر 3 میلیون تومان و یا با قیمت بالاتر از 10 میلیون تومان نیز مدل رادیاتور برقی هایی نیز وجود دارد . با خرید اینترنتی شوفاژ برقی ها به راحتی میتوانید با انواع مدل بخاری برقی شوفاژی آشنا شوید و قیمت آن ها را بررسی کنید و سپس مدل رادیاتور برقی مدل جدیدی را روانه بازار می کنید .

خرید شوفاژ برقی کوچک ( بخاری برقی شوفاژی )

پس از بررسی مزایا و معایب رادیاتور برقی ها در این جا قصد داریم تا انواع مدل شوفاژ برقی های کوچکی را به شما معرفی کنیم ، خوبی رادیاتور برقی های کوچک این است که جا به جایی آن ها راحت تر است و از همه مهم تر مدل رادیاتور برقی ها کوچک فضای بسیار کمتری را اشغال می کنند به همین دلیل استفاده آن ها راحت تر بوده است . در ادامه مطلب ما انواع شوفاژ برقی های کوچک را بررسی میکنیم و حتی آن ها را معرفی میکنیم و لینک خرید آن ها را برای شما قرار میدهیم .

شوفاژ برقی مایدیا مدل NY2311-20M

.ابعاد : ۵۳× ۲۸× ۶۴ سانتی ‌متر

.حداکثر توان گرمایشی : ۲۳۰۰ وات

.حداقل توان گرمایشی : ۱۰۰۰ وات

.تعداد پره‌ها : ۱۱

شوفاژ برقی مایدیا مدل NY2311-20

.دارای چرخ جهت جابجایی آسان

.ولتاژ ورودی برق : ۲۲۰-۲۴۰

.تعداد پره : عدد ۱۱

.دارای ترموستات قطع کن

شوفاژ برقی مایدیا مدل NY2513-20M

.تعداد پره ها : 13

.توان : 2500 وات

.مجهز به کلید ایمنی

.خاموش و روشن شدن اتوماتیک با توجه به دما

شوفاژ برقی دلونگی مدل V550920 OIL FILLED

.حداکثر توان گرمایشی : ۲۵۰۰

.میزان پوشش دهی : ۶۰ متر مکعب

.تعداد پره‌ها : ۹

.مجهز به سیستم ضد انجماد

شوفاژ برقی دلونگی مدل مدل KH770920

.ابعاد : ۶۳ × ۱۵ × ۴۳ سانتی ‌متر

.وزن : ۱۶۰۰۰ گرم

.حداکثر توان گرمایشی : ۲۰۰۰

.میزان پوشش دهی : ۶۰ متر مکعب یا ۱۶ متر مربع

رادیاتور برقی آدیسان مدل A-11 دیجیتال

.ابعاد : 56*52*13 سانتی متر

.وزن : ۱۱ کیلوگرم 

.حداکثر توان گرمایشی : ۲۰۰۰

.تعداد پره‌ها : ۱۱

شوفاژ برقی آریته مدل 836/13

.ابعاد : 60*17*35 سانتی متر

.حداکثر توان گرمایشی : ۲۹۰۰

.قابلیت تنظیم ارتفاع

.تعداد پره‌ها : ۱۳

شوفاژ برقی میگل مدل GOR 280

.ابعاد : 60*28*64 سانتی متر

.حداکثر توان گرمایشی : ۲۳۰۰ الی ۵۰۰

.میزان پوشش دهی : ۲۳ متر مربع و ۷۰ متر مکعب

.تعداد پره‌ها : ۱۳

شوفاژ برقی نیکورا مدل AOH303A

.ابعاد : 80*40*15 سانتی متر

.وزن : 7 کیلوگرم

.حداکثر توان گرمایشی : ۲۴۰۰

.میزان پوشش دهی : ۴۰ متر مربع

شوفاژ برقی مدل a11 آنالوگ

.ابعاد : 59*50*16 سانتی متر

.حداکثر توان گرمایشی : ۲۰۰۰

.تعداد پره‌ها : ۱۱

.قابلیت تنظیم ارتفاع

شوفاژ برقی جی پاس مدل GRH28501

.ابعاد : 20*71*51 سانتی متر

.وزن : 13/300 کیلوگرم

.حداکثر توان گرمایشی : ۲۰۰۰

.تعداد پره‌ها : ۱۱

شوفاژ برقی ایوولی مدل EVOH_13MW

.ابعاد : 64*28*60 سانتی متر

.وزن : ۱۳کیلو گرم

.حداکثر توان گرمایشی : ۲۵۰۰

.تعداد پره‌ها : ۱۳

شوفاژ برقی بلک اند دکر مدل ORO13FD-B9

.حداکثر توان گرمایشی : ۱۰۰۰ 

.میزان پوشش دهی : 40 متر مربع

.تعداد پره‌ها : ۱۳

.مجهز به سیستم ضد انجماد

شوفاژ برقی دلونگی مدل V550920

.ابعاد : 43*13*63 سانتی متر

.وزن : ۹ کیلوگرم

.حداکثر توان گرمایشی : 2000

.تعداد پره‌ها : ۹

شوفاژ برقی فکر مدل RF 11

.ابعاد : 68*56*16 سانتی متر

.وزن : 15 کیلوگرم

.تعداد پره‌ها : ۱۱ پره

.مجهز به ترموستات ایمنی

راهنمای خرید شوفاژ برقی ها

حال که پاسخ این سوال که مصرف برق شوفاژ برقی چقدر است را پیدا کردید و مزایا و معایب شوفاژ برقی ها را بررسی کردید و تصمیم به خرید آن گرفتید توصیه می کنم تا نکات مهم در خرید رادیاتور برقی ها را بررسی کنید .

بررسی جنس بدنه شوفاژ برقی

یکی از مهم ترین نکاتی که در زمان خرید بخاری برقی شوفاژی باید مد نظر خود قرار دهید جنس بدنه آن ها می باشد رادیاتور برقی هایی که جنس بدنه آن ها از آلومینیوم بوده است از نظر قیمت مناسب تر هستند و علاوه بر آن آلومینیوم یکی از برترین فلزاتی است که رسانای گرمایی بالاتری دارد .

تعداد پره های شوفاژ برقی ها

برای گرم کردن فضاهای بزرگ تر نیاز به شوفاژ برقی با تعداد پره های بیشتر دارید و بلعکس برای مکان های کوچک تر شوفاژ برقی هایی با تعداد پره های کمتر کاربرد دارند . اما در کل استفاده از رادیاتور برقی ها و یا رایاتور های برقی برای مکان های بزرگ نیز توصیه نمی شود و این نکته هم وجود دارد هر اندازه که تعداد پره ها بیشتر باشد میزان مصرف برق آن ها هم میتواند بیشتر شود .

توان گرمایشی شوفاژ برقی ها

در پاسخ به سوال مصرف برق شوفاژ برقی چقدر است لازم است تا توان گرمایشی رادیاتور برقی ها را بررسی کنید . توان گرمایشی شوفاژ برقی ها به تعداد پره های آن نیز بستگی دارد و در حقیقت هر اندازه که توان گرمایشی این دستگاه بیشتر باشد مصرف برق آن ها هم بالاتر می رود . این موضوع را به شکلی دیگری در مزایا و معایب شوفلژ برقی ها بررس کردیم .

ترموستات ایمنی بخاری برقی شوفاژی

رادیاتور های برقی هم از ترموستات ایمنی برای تنظیم حرارت داخلی نیز برخوردار هستند ، حال سوالی که این جا ممکن است پیش بیاید این است که وجود ترموستات چه فایده ای دارد ؟ در حقیقت زمانی که دمای رادیاتور برقی ها خیلی بالا برود در این حالت ترموستات ها کاری می کند تا دمای دستگاه کنترل شود و یا اینکه در کل به طور کامل دما قطع شود .

راهنمای خرید شوفاژ برقی ها

سیستم قطع کن خودکار در شوفاژ برقی ها

وجود سیستم قطع کن خودکار یکی دیگر از ویژگی هایی است که باید در زمان خرید بررسی شود . این قابلیت تا حدود بسیار زیادی ایمنی شوفاژ برقی ها را افزایش می دهد و می توان جزو مزایای رادیاتور برقی ها به شمار رود .

قیمت شوفاژ برقی ها

قیمت شوفاژ برقی ها به عوامل بسیار زیادی نیز بستگی دارد و نمیتوان به صورت دقیق بیان کرد که شوفاژ برقی ها چه قیمت دارند . اما در کل سعی کنید تا با توجه به مساحت محیط بخاری برقی شوفاژی مناسبی را خریداری کنید . البته که این مضووع را نمی توان در مزایا و معایب شوفاژ برقی ها بررسی کرد ، چرا که مناسب بودن قیمت ها برای هر شخص با توجه به بودجه ای که دارد متفاوت است .

بررسی امکانات جانبی در شوفاژ برقی ها

نکته اخر به هنگام خرید شوفاژ برقی ها بررسی امکانات جانبی آن ها می باشد که از جمله از این امکانات درون بخاری برقی شوفاژی می توان به عواملی چون وجود فن گردش هوا ، وجود صفحه نمایشگر ، سیستم ضد انجماد ، وجود محلی برای خشک کردن حوله و … نیز اشاره کرد .

مصرف برق شوفاژ برقی چقدر است
مقدار برق مصرفی رادیاتور برقی ها به چه عواملی بستگی دارد ؟

در رابطه با مصرف برق شوفاژ برقی باید بیان کنیم که برق مصرفی آن ها به عواملی چون تعداد پره ها ، توان گرمایشی ، مقدار ساعاتی که شوفاژ روشن است و … نیز بستگی دارد .

استفاده از بخاری برقی شوفاژی بهتره یا بخاری گازی ؟

برای پاسخ به این سوال لازم است تا مزایا و معایب شوفاژ برقی ها و بخاری گازی ها را بررسی کنید و سپس مطابق با نکاتی که در نظر دارید مناسب ترین رادیاتور برقی را خریداری کنید .

مزایا و معایب رادیاتور برقی چیست ؟

در این مطلب ما به طور کامل مزایا و معایب شوفاژ برقی ها را بررسی کرده ایم پس اگر میخواهید که همه چیز را درباره شوفاژ برقی ها بدانید پیشنهاد می کنم این مطلب را مطالعه کنید .

4.1/5 - (51 امتیاز)
پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *